Blog

Deti



Deti sú krásne, malé, hravé stvorenia, ktoré nám prinášajú radosť, starosť, ale i krásne neopakovateľné chvíle.Dodávajú nám pocit, že sme pre niekoho dôležitý, že nás niekto potrebuje, že sme pre niekoho nenahraditeľní.
Dieťa, ten krásny malý uzlíček šťastia, je ale i často krát označovaný za druh " praktiky ", ktorá bráni určitým ženám v kariére, bráni im ustáliť sa, založiť si rodinu, tieto ženy si nevedia predstaviť, že ostanú v domácnosti, že budú mať ubrindané veci, že zrazu deň bude ubiehať pomalšie a pokojnejšie...zimomriavky na tele. Áno, existujú aj takéto ženy, ktoré nechcú deti a chcú svoj život zasvätiť svojej práci. Je tu ale i druhá časť žien, ktoré tak túžia po bábatku, že pri toľkej snahe zabúdajú i na veľkú silu prírody, zabúdajú na to, že pri myšlienke stať sa matkou, treba rozmýšľať i hlavou a nielen srdcom.
V poslednej dobe sa ale stretávame aj so skutočnosťami ako to, že matka vyhodí svoje dieťa von oknom, že matka po pôrode zabalí svoje dieťa do novín a vyhodí ho do kontajnera...HROZNÉÉÉ !!!
Prečo sú tieto ženy nútene urobiť takú hroznú vec ?!
Sú vo finančnej tiesni a nevidia východisko, sú tak zaľúbené do svojich partnerov, že sa im boja povedať takúto správu, alebo sú tak bezcitné, že im je to proste jedno???
Koľko žien, čo by dalo za to, keby mohli otehotnieť, keby si ten krásny uzlík mohli vziať do náručia??
Ženy, ktoré takto ublížia sú často krát v amoku z pôrodu, alebo sú psychicky na dne, neuvedomujú si, že existujú hniezda záchrany, kde môžu úplne anonymne vložiť svoje dieťa , nikto ich nebude súdiť, nikto na nich nebude ukazovať prstom a dieťa bude v bezpečí. Môže sa dostať do dobrej rodiny, ktorá sa o dieťatko postará.
Dieťa potrebuje lásku, potrebuje pocit bezpečia, pocit, že mu má kto prečítať rozprávku. pocit, že keď si rozbije koleno, bude mu ho mať kto pofúkať. Je dôležité si uvedomiť, že dieťa nie je hračka, ktoré nemáte čas a chuť tak si ju odložíte na poličku, dieťa Vás potrebuje.
Dieťaťu je úplne jedno či ste veľký alebo malý, či máte blond vlasy, alebo kašmírový sveter. Dieťa potrebuje len jedno...VÁS

Diskusná téma: Deti

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok